Warning: define(): Argument #3 ($case_insensitive) is ignored since declaration of case-insensitive constants is no longer supported in /home2/galatineretului/public_html/wp-content/plugins/our-team-enhanced/includes/libraries/theme-showcase.php on line 42
YOUNG, FIT, NONFORMAL! | Gala Tineretului din România

YOUNG, FIT, NONFORMAL!

Notă: În cazul în care acest proiect a adunat peste 1k de like-uri puteți accesa linkul de aici pentru a verifica numărul de like-uri. Numărul se poate vedea la variabila „share_count”.

3

Titlu proiect: YOUNG, FIT, NONFORMAL!

Organizația:  Asociația Culturală pentru Copii și Tineret MILLENIUM ART

YOUNG, FIT, NONFORMAL! Este un proiect de tineret coordonat de Asociația Culturală pentru Copii și Tineret MILLENIUM ART, care are ca scop îmbunătățirea condiției fizice și adoptarea unui stil de viață sănătos în rândul tinerilor, prin utilizarea metodei de educație nonformală Folk-Aerobic, și formarea lucrătorilor de tineret pe noi concepte de fitness.

Proiectul s-a adresat în mod direct celor 5 lucrători de tineret și celor 10 tineri care, prin intermediul activităților pe care le-au desfășurat, au fost inițiați în practicarea diferitelor activități sportive și au fost informați cu privire la importanța alimentației sănătoase, ca factor cheie în combaterea obezității. A fost abordat şi domeniul educației nonformale, explorând metoda Folk-Aerobic, care presupune o activitate de grup, în care participanții dau frâu liber creativității și combină dansul tradițional cu gimnastica aerobică, având ca rezultat un program inedit de mișcare, adresat celorlalți, aplicabil în diferite contexte. De asemenea, au organizat și prezentat comunității din care provin un eveniment public – demonstrație Folk-Aerobic.


Această intrare a fost publicată în . Pune legătura în semnele de carte.