Ziua tineretului rășinărean 2021

Proiect: Ziua tineretului rășinărean 2021

Aplicant: Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu -Centrul de Tineret Rășinari

Proiectul a avut loc în data de 12 august 2021 și a fost destinat activităților care au marcat       «Ziua Internațională a Tineretului»

Ziua internațională a tineretului este sărbătorită în fiecare an pe 12 august, aducând problemele tinerilor în atenția comunității internaționale și sărbătorind potențialul tinerilor ca parteneri în societatea globală actuală.

Evenimentul ajuns la cea de-a a XVII- a ediție a fost desfășurat timp de 12 ani atât în Sibiu cât și în Rășinari. De 5 ediții este organizat în Rășinari unde avem sprijinul Primăriei comunei atât pentru organizare cât și pentru finanțare. Acest eveniment a crescut de la an la an, am implicat în derularea lui tot mai mulți tineri, voluntari, autoritatea locală cât și membri ai comunității rășinărene, persoane reprezentative din mass-media, instituții cu responsabilități în domeniu – școlile gimnaziale locale.

Am oferit tinerilor și voluntarilor posibilitatea de a se exprima, de a se implica în organizarea acestei manifestări și nu în ultimul rănd un cadru organizat de a petrece momente de voie bună, împreună. În acest sens au fost programate o serie de activități cultural artistice care s-au desfăşurat în spaţiu public.

Plecând de la acest eveniment și nu numai, cât și de la alte proiecte și întâlniri am influențat Primăria Rășinari să creeze Consiliul Consultativ de Tineret, să acorde finanțări în cadrul Agendelor de tineret proprii ( culturală și sportivă).


Această intrare a fost publicată în . Pune legătura în semnele de carte.