Warning: define(): Argument #3 ($case_insensitive) is ignored since declaration of case-insensitive constants is no longer supported in /home2/galatineretului/public_html/wp-content/plugins/our-team-enhanced/includes/libraries/theme-showcase.php on line 42
Luptăm împotriva discriminării din România prin educație non-formală și fotbal | Gala Tineretului din România

Luptăm împotriva discriminării din România prin educație non-formală și fotbal

Notă: În cazul în care acest proiect a adunat peste 1k de like-uri puteți accesa linkul de aici pentru a verifica numărul de like-uri. Numărul se poate vedea la variabila „share_count”.

Proiect: Luptăm împotriva discriminării din România prin educație non-formală și fotbal

Aplicant – Asociația Semper Musica Filiala Tecuci

 

 

Proiectul a presupus identicarea unui număr de 27 de liceeni de la nivelul județului Galați, în vederea participării la Tabăra – 0 discrimination camp. Pe parcursul taberei, liceenii au avut acces la sesiuni nonformale legate de efectele discriminării, problematica romă, problematica persoanelor cu dizabilități, problematica HIV , efectele și tipurile de violență, discurs instigator la ură etc. După tabara de 3 zile, liceenii au organizat în propriile licee câte 4 sesiuni de educație nonformală, utilizand metodele de educație la care au avut acces în timpul taberei, pentru 100 dintre colegii lor și 27 de evenimente publice, o combinație dintre educatia nonformală și sport pentru a aduce în atenția publicului, problematica discriminării.


Această intrare a fost publicată în . Pune legătura în semnele de carte.