Warning: define(): Argument #3 ($case_insensitive) is ignored since declaration of case-insensitive constants is no longer supported in /home2/galatineretului/public_html/wp-content/plugins/our-team-enhanced/includes/libraries/theme-showcase.php on line 42
Donează sânge! Fii erou!” | Gala Tineretului din România

Donează sânge! Fii erou!”

Notă: În cazul în care acest proiect a adunat peste 1k de like-uri puteți accesa linkul de aici pentru a verifica numărul de like-uri. Numărul se poate vedea la variabila „share_count”.

5

Titlu proiect: Donează sânge! Fii erou!”

Organizația: Federația Asociațiilor Studenților în Medicină din România

Proiectul „Donează sânge! Fii erou!” are ca scop ameliorarea deficitului de sânge cu care se confruntă România la momentul actual și educarea corectă și continuă a populației cu privire la donarea de sânge.

Modul în care proiectul și-a desfășurat activitatea este organizarea unei campanii de informare și educare a populației în primăvara anului 2016 și organizarea unei campanii naționale de strângere de donatori de sânge, campanie care s-a desfășurat în perioada 9-13 mai 2016, în 9 centre din România: Cluj-Napoca, București, Iași, Brașov, Sibiu, Craiova, Timișoara, Târgu-Mureș și Oradea.

Rezultatul acestei campanii a fost un număr total de 3202 donatori de sânge adunați în 5 zile în cele 9 orașe. Activitățile proiectului au fost desfășurate de 536 de voluntari din cele 9 orașe, în fiecare oraș existând un coordonator local și un coordonator național, toți fiind studenți ai Facultăților de Medicină din România.

Activitățile în care aceștia au fost implicați au inclus dar nu s-au limitat la: găsirea de soluții și idei pentru educarea populației cu privire la donatul de sânge, găsirea de soluții, idei și metode de promovare a campaniei și promovarea în sine a campaniei prin orice mijloace posibile, atragerea de fonduri și sponsori precum și atragerea de parteneri pentru realizarea obiectivelor propuse și participarea la activitățile necesare desfășurării campaniei la Centrele Regionale de Transfuzie din România.


Această intrare a fost publicată în . Pune legătura în semnele de carte.